Kontiki

Terveyttä, jaksamista ja hyvää oloa ihastuttavalla Pohjois-Kyproksella. Pohjois-Kyproksen upea rannikko ja ainutlaatuinen luonto on monelle vielä täysin tuntematon suuruus.

Tervetuloa Tuuli Kassilan vetämälle hyvän olon matkalle, jossa jätämme kiireen, stressin ja suorittamisen kotiin. Herkuttelemme aidolla kyproslaisella ruualla. Yhdistämme aivojen hyvinvoinnin terveelliseen ruokavalioon, liikuntaan ja lepoon. Rauhalliset patikkaretket teemme päivittäin uusissa maisemissa lempeän kesäisessä säässä viimeiset auringonsäteet talven varalle ottaen. Matkalta saat kotiin vietäväksi hyvän mielen lisäksi mm. muistitekniikoita ja oman harjoitusohjelman. Tutustu Tuuli Kassilaan ja hänen hyvinvointiyritykseensä tästä: Aurinkotuuli Oy

Matkaohjelma
22.10. SU | Lento Pohjois-Kyprokselle

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentokentältä klo 12.20 kohti Pohjois-Kyprosta ja Ercan lentokentälle laskeudumme klo 20.00. Kentältä on bussikuljetus hotelliimme, matka kestää noin 45 minuuttia. Hotellilla meille on tarjolla kevyttä iltapalaa.

23.10. MA | Kalkanlin monumentaaliset oliivipuut ja paikallisperheen ruuanlaittoa
Aamiaisen jälkeen tervetuliaistilaisuus hotellillamme, jonka jälkeen lähdemme kohti Kalkanlin upeita oliviipuualuetta. Vanhimmat ovat noin 800-900 vuotta vanhoja ja sijaitsevat saaren länsi-osassa. Kuljetus kestää vain n. 1/2 tuntia, jonka jälkeen patikoimme tällä upealla seudulla 2-3 tuntia (n. 7 km). Patikoinnin jälkeen ajamme Maronite Village, Korucamiin ihastelemaan paikallista menoa. Pääsemme tutustumaan myös paikallisen perheen ruuanvalmistusta, mm. kyproslaista Corek-oliivileipää. Lounaan jälkeen voimme pysähtyä uima-altaalle tai meren äärelle virkistäytymään tai tehdä vielä pienen Lapta rannikkokävelyn (5 km) yhdessä. Halukkaille muistitekniikoiden läpikäyntiä ennen illallista. Illallinen hotellissa.

24.10. TI | Guzelyurt – Gemikonagi
Kevyen Tuulin vetämän Asahi-aamujumpan jälkeen nautimme aamiaisen. Aamiaisen jälkeen ajamme saaren länsipuolelle, Guzelyurtiin (ex-Morphou) ja käymme St. Mamasin kirkossa sekä arkeologisessa museossa. Retkemme jatkuu Solin mosaiikeistaan tunnettuun kaupunkiin ja roomalaiselle amfiteatterille. Lounas nautitaan Gemikonagissa ja sen jälkeen vierailemme vielä Vounin palatsin kaivauksilla ennen hotellille paluuta. Matkalla saamme ohjeita fyysiseen hyvinvointiin. Illallinen hotellissa.

25.10. KE | Karpazin niemimaa ja Dipkarpaz
Aamiaisen jälkeen suuntaamme saaren itäosiin, jossa myös yövymme. Lähdemme kohti Kyproksen koskematonta aluetta, Karpazin niemimaan kansallispuistoa ja saavumme Dipkarpazin kylään. Turkkilaisen kahvitauon jälkeen bussi vie meidät vanhan Karpasian alkuun, josta lähdemme patikoimaan meren rantaa myötäillen kohti etelä Karpazia. Patikointi kestään n. 2 tuntia, jonka jälkeen rentoudummekin ranta-alueella uiden, grillaillen ja rentoutuen. Rantalounaan jälkeen vierailemme vielä Apostoli Andreaksen luostarissa, näemme Karpazin villiapinoiden touhuja ja majoitumme kauniisti restauroituun perinteiseen majataloon. Illallisen nautimme majatalon viereisessä paikallisessa ravintolassa. Matkalla aivojumppaa ja aivopähkinöiden pureskelua.

Majoitus: Karpaz Stone House and Villa Kaparis 1 yö

26.10. TO | Famagusta
Aamulla kehoa virkistävää Asahi-liikuntaa sekä paikallinen aamiainen. Tänään vietämme päivää Famagustassa, tutustumme Famagustan katedraaliin, käymme St. Barnabasin luostarissa, Salamisin raunioilla. Lounaan jälkeen tutustumme Othellon linnaan ja käymme kaupungin vanhoilla muureilla. Jätämme hyvää aikaa katsella kaupungin menoa ja tehdä ostoksia. Bussimatkan aiheena palautuminen ja uni. Illalliselle palaamme takaisin Sempati hotelliin Kyreniaan.

27.10. PE | Lapta – St. Hilarion -linna – Kyrenian satama
Nautittuamme aamiaisen ajamme Laptan kylään ja lähdemme kävellen tutustumaan ympäristöön. Näemme kyproslaisia taloja, kirkkoja, vesimyllyjä ja kauneutensa takia Laptan rannikkoalue on yksi Pohjois-Kyproksen tärkeimmistä lomakeskuksista. Vaeltelu täällä on todellinen nautinto. Kävelyn jälkeen ajamme St. Hilarionin linnalle piknikille ja ehdimme vielä tutustua myös Kyrenian satama-alueeseen ja linnaankin. Illalliselle saavumme takaisin hotelliimme.

28.10. LA | Nicosia
Aamiaisen jälkeen ajamme Nikosiaan (Lefkosa) Pohjois-Kyproksen pääkaupunkiin. Aloitamme kävellen Kyrenia-portista vanhaan kaupunkiin, tutustumme kaupungin upeisiin nähtävyyksiin kuten; Great Inn, Arasta, Ledra -katu, katettuu bazaari, venetsialaiset muurit, Arabahmetin alue. Lounaan jälkeen on omaa vapaa-aikaa ostoksille ja rentoutumiselle katujen vilinässä.

29.10. SU | Kuljetus lentokentälle
Paluulento Suomeen klo 10.25. Toivottavasti tapaamme uudelleen.

Lennot TK=Turkish Airlines
22.10. TK1762 Helsinki – Istanbul 1220-1550
22.10. TK962 Istanbul – Ercan 1825-2000
29.10. TK961 Ercan – Istanbul 1025 1215
29.10. TK1763 Istanbul – Helsinki 1445-1720
Turkish Airlines on valittu yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä ja heidän palvelunsa ovat saaneet asiakaskunnalta kiitettävää palautetta. Lennoilla tarjoillaan lämmin ateria.

Majoitukset
Hotel Sempati (Kyrenia) Viihtyisä ja hyvätasoinen perhehotelli rannan tuntumassa.
Karpaz Stone House and Villa Karparis (1 majatalo yöpyminen 25.-26.10.)

Maksuehto 
Ennakkomaksu 300 €/hlö, eräpäivä viikon kuluttua varauksesta
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 1.9.2017

Luottokortti/lasku     
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard) kokonaan rastittamalla kohta maksun yhteydessä tai vain ennakkomaksu, jolloin verkkokaupasta tulostuu loppulasku pankkisiirtona.
Sähköpostitse/puhelimitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Matkavakuutus
Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat 6.4.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin, sekä minimi 10 maksavaan asiakkaan ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastuk-seen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kulut-tajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatka-ehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Pohjois-Kyproksen patikointi

22.-29.10.

1150 €

Terveyttä, jaksamista ja hyvää oloa ihastuttavalla Pohjois-Kyproksella. Pohjois-Kyproksen upea rannikko ja ainutlaatuinen luonto on monelle vielä täysin tuntematon suuruus.

Tervetuloa Tuuli Kassilan vetämälle hyvän olon matkalle, jossa jätämme kiireen, stressin ja suorittamisen kotiin. Herkuttelemme aidolla kyproslaisella ruualla. Yhdistämme aivojen hyvinvoinnin terveelliseen ruokavalioon, liikuntaan ja lepoon. Rauhalliset patikkaretket teemme päivittäin uusissa maisemissa lempeän kesäisessä säässä viimeiset auringonsäteet talven varalle ottaen. Matkalta saat kotiin vietäväksi hyvän mielen lisäksi mm. muistitekniikoita ja oman harjoitusohjelman. Tutustu Tuuli Kassilaan ja hänen hyvinvointiyritykseensä tästä: Aurinkotuuli Oy