Kontiki
Kon-Tikin Kiinan matkalta: Kiinan muuri

Tervetuloa Kallion seurakunnan Kiinan matkalle 2.-9.4. Tutustumme Pekingin historiaan ja kulttuuriin. Matkanjohtajana Kallion seurakunnan edustaja.

Matkaohjelma
2.4. maanantai | Helsinki – Peking 
Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Finnairin suora lento Pekingiin klo 18.20 – 06.55+1 (aikaero + 5 h).

3.4. tiistai | Taivaan temppeli 
Saavumme Pekingiin kello 06.55 jossa paikallinen englanninkielinen opas ryhmää vastassa. Siirrymme bussilla Taivaan Temppeliin ja sen puistoon, teemme opastetun kierroksen. Ming-Dynastian Keisareille 1400-luvulla rakennettu temppeli oli palvontaa ja uhrimenoja varten. Temppelissä rukoiltiin taivaalta apua hyvän sadon saamiseksi. Temppelin tärkein rakennus on pyöreä puusta ilman nauloja rakennettu Hyvän sadon rukoilemisen Sali. Kiinalaisen ajattelun mukaan rakennuksen pyöreä muoto edustaa taivasta ja sen neliskulmainen perustus maata.

Bussissa aamiaisboxit sis. voileivän ja vesipullon. Vierailun jälkeen nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen majoittuminen hotelliimme ja mahdollisuus lepoon. Ilta vapaa aikaa.

4.4. keskiviikko | Taivaallisen Rauhan aukio ja Kielletty kaupunki 
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Pekingin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, Taivaallisen rauhan aukioon sekä kiellettyyn kaupunkiin. Taivaallisen rauhan aukio on tunnettu vuoden 189 verilöylystä jossa opiskelijat osoittivat mieltään. Aukio on ollut suosittu paikka poliittisille kokoontumisille jo kauan ennen tätä. Aukio on suuri kooltaan yli 50 hehtaaria ja sinne mahtuu monta sataa tuhatta ihmistä kerralla.

Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen jatkamme matkaa Kansallismuseoon ja teemme siellä opastetun kierroksen. Kansallismuseo sijaitsee Taivaallisen rauhan aukion itäisellä laidalla ja se on perustettu vuonna 2003.  Museon jälkeen paluu hotelliimme ja ilta vapaa aikaa.

5.4. torstai | Kiinan muuri 
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kohti Kiinan muuria. Matkalla tutustumme Ming Dynastiaan kuuluneen keisari Zhu Di´n hautaan. Hauta sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Pekingistä. Keisari Zhu Di oli ensimmäinen keisari joka rakennutti haudan itselleen ja hänen jälkeen keisarilisia hautoja rakennettiin kaksitoista kappaletta. Hänen rakennuttama Changling hauta on kaikista suurin ja parhaiten säilynyt kaikista keisarillisista haudoista. Alue jossa hauta sijaitsee on kooltaan 120 000 m2.  Haudalta jatkamme matkaa Kiinan muurille jossa pääsemme tutustumaan tähän yhteen maailman huikeimmista rakennelmista. Nautimme päivän aikana yhteisen lounaan. Paluu hotelliin iltapäivällä.

Yhteinen perinteinen Pekingin ankka-illallinen paikallisessa ravintolassa.

6.4. perjantai | Kesäpalatsi 
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan keisarilliseen Kesäpalatsiin. Alun perin Jin-dynastian aikaa rakennettu Kesäpalatsi on uudelleen rakennettu Qing-dynastian kesäpaikaksi. Yhteensä palatsi on tuhottu ja rakennettu uudelleen kolme kertaa. Palatsin alue koostuu upeasta puistoalueesta tekojärvineen. Mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä alueella ovat Marmorilaiva, Suzhou-kauppakatu ja pitkäikäisyyden mäellä sijaitseva Buddhan tuoksun torni.  Päivän aikana yhteinen lounas.  Paluu hotelliin ja ilta vapaa aikaa.

7.4. lauantai | Vapaapäivä 
Aamiainen hotellissa ja vapaapäivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

8.4. sunnuntai | Jumalanpalvelus
Aamiainen. Osallistumme jumalanpalvelukseen hotellin lähellä sijaitsevassa kirkossa.

Our recommend hotel is closed to Wangfujing Walking street, there has a St Joseph’s Church. Clients are welcome to go there. St. Joseph’s Church (simplified Chinese: 大圣若瑟堂; traditional Chinese: 大聖若瑟堂), commonly known as Wangfujing Church (Chinese: 王府井天主堂) or Dongtang (Chinese: 東堂, the East Cathedral), is an early 20th-century Romanesque Revival church that is one of the four historic Catholic churches in the Roman Catholic Archdiocese of Beijing. It is located in the Dongcheng District of the city at 74 Wangfujing Street. And walking for around 10 mins.

9.4. maanantai | Peking – Helsinki 
Aamiainen hotellissa jonka jälkeen kuljetus lentoasemalle josta Finnairin suora lento Helsinkiin kello 10.55, jonne saavumme klo 14.15 (aikaero + 5 h).

Lennot
AY085 Helsinki – Peking maanantai 2.4.2018 kello 18.20 – 06.55+1
AY086 Peking – Helsinki maanantai 9.4.2018 kello 10.55 – 14.15

Majoitus
Novotel Beijing Peace ****

3 Jinyu Hutong Wangfujing Beijing, 100006 P.R. China
Tel +86 (0) 10 6512 8833 / Fax +86 (0) 10 6526 6989
www.novotel.com/gb/hotel-3115-novotel-beijing-peace/index.shtml
Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä Kielletystä kaupungista, Taivaallisen Rauhan aukiosta sekä ostoskeskuksista. Hotellissa on 402 modernia huonetta joissa langaton internetyhteys, kylpyhuone/wc ja televisio. Hotellissa on ravintola ja lobby baari.  Ryhmälle varattu Superior luokan huoneet.

Kiinan viisumi
Hoidamme Kiinan viisuminen matkalle ilmoittautuneille. Viisumia varten tarvitsemme seuraavat tiedot.

  1. Huolellisesti täytetty viisumianomus (4 sivua). Anomuksessa on joka kohtaan merkittävä pyydetty tieto. Jos tieto ei ole saatavilla merkitään kohtaan N/A tai None. Hakemus tulee täyttää englanniksi joko tietokoneella tai käsin tikkukirjaimilla. Käsintäyttetäessä ei valittuun kohtaan laitetaan raksia tai ruksia vaan väkänen = v

2. Passi ja passin kopio. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisesta. Passissa tulee olla vähintään    kaksi tyhjää sivua viisumia varten. Kopio passin tietosivuaukeamasta A4-kokoiselle paperille tulostettuna.

3. Passikuva. Kiinan passikuvavaatimukset ovat tiukentuneet. Hakemukseen tulee liittää värillinen passikuva jossa    tausta on täysin valkoinen. Kuvan tulee olla kooltaan 48 mm x 33 mm.

Maksuehto
Ennakkomaksu 450 € / hlö, eräpäivä viikon kuluttua varauksesta tai verkkokaupan kautta varattaessa varauksen yhteydessä. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkaa = 9.2.2018. Ennakkomaksun suorittamisen jälkeen noudatamme yleisten valmismatkaehtojen mukaisia peruutusehtoja. Oy Kon-Tiki Tours Ltd erityisehdot lähetetään ennakkolaskun liitteenä.

Hinnat perustuvat 21.6.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 10 hlöä.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Lentomatkoilla nimi tulee olla yhdenmukainen passissa olevien nimien kanssa. Yksi etunimi riittää. Nimenne tulostuu lentolippuun samassa kirjoitusasussa, kuin se on loppulaskussa. Nimessänne olevat yhdysviivat ja skandinaavisten kirjainten (ä, ö ja å) pisteet, eivätkä muut erikoismerkit näy lentolipussa, koska ne eivät ole käytössä lentovarausjärjestelmässä. Lentolippujen kirjoituksen jälkeen lentoyhtiö perii nimenmuutoksista ja lipun uudelleenkirjoituksesta muutosmaksun. Joudumme laskuttamaan tämän muutosmaksun asiakkailta.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten.  Sähköpostitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatka-ehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

 

 

 

Kohokohdat
  • Taivaan temppeli
  • Taivaallisen Rauhan aukio
  • Kielletty kaupunki
  • Kesäpalatsi
  • Kiinan muuri
Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Historiaa ja kulttuuria Pekingissä

2.- 9.4.

1735 €/1949 € *)

Tervetuloa Kallion seurakunnan Kiinan matkalle 2.-9.4. Tutustumme Pekingin historiaan ja kulttuuriin. Matkanjohtajana Kallion seurakunnan edustaja.