Kontiki
Kon-Tikin Irlannin matkalta: ovet

Kaksi erilaista Irlantia, Dublin ja Belfast

Irlanti on täynnä luonnon kauneutta, historiaa ja poliittisia tilanteita. Suomalaisen oppaan johdolla tutustumme iloiseen Dubliniin ja mielenkiintoiseen Belfastiin, jonka levoton lähihistoria muistetaan hyvin. Pohjois-Irlannin Atrimin rannikon maisemat lumoavat kauneudellaan ja interaktiivisessa Titanic Belfast-näyttelyssä koet uudenlaisen museokokemuksen. Upeat niittymäiset maisemat lampaineen, hurmaavat pikkukylät ja iloiset ihmiset jäävät taatusti mieleen.

Matkaohjelma

18.10. Keskiviikko | Dublin
Lento klo 8.20 Dubliniin, jonne saavumme klo 9.30. Lentoasemalla on vastassa suomenkielinen oppaamme, jonka johdolla lähdemme Dublinin kaupunkikiertoajelulle tutustuen kaupungin historiaan ja vilkkaaseen nykypäivään. Vierailemme Guinnessin olutpanimolla ja Trinity Collegen yliopiston vanhassa kirjastossa. Lounas päivän aikana, majoittuminen keskustahotelliin.

Cassidys Hotel, Cavendish Row, Upper O’Connell Street, Dublin 1
Keskustassa sijaitseva viihtyisä hotelli, jossa on 103 huonetta. Huoneissa on kylpy/suihku, puhelin, tv, ilmainen WiFi, hiustenkuivaaja, silitysvarusteet, teen/kahvinkeittovälineet. Hotellissa on pubi, ravintola ja kokoustiloja.

19.10. Torstai | Belfast
Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Belfastia, Pohjois-Irlannin pääkaupunkia, jonne saavuttuamme teemme kaupunkikierroksen sekä bussilla että kävellen. Belfastissa oli 1970-luvulla paljon levottomuuksia katolisten ja protestanttien kesken, mutta tilanne on nykyisin rauhoittunut. Rosoinen menneisyys näkyy edelleen seinämaalauksissa ja poliittisissa iskulauseissa ympäri kaupunkia. Tutustumme myös kaupungintaloon. Lounas päivän aikana, majoittuminen keskustahotelliin.

Hotel Park Inn by Radisson Belfast, 4 Clarence Street West, Belfast BT2 7GP
Moderni, uusi hotelli Belfastin keskustassa erinomaisella sijainnilla. Hotellissa on 145 huonetta, joissa
kylpy/suihku, puhelin, tv, internetyhteys, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet. Hotellissa on ravintola ja baari, kuntosali, saunaosasto ja kokoustiloja.

20.10. Perjantai | Titanic Belfast – näyttely
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan maailman suurimpaan Titanic – näyttelyyn, joka sijaitsee 6 eri kerroksessa ja sisältää 9 eri galleriaa. Näyttelyssä kuvataan uusinta teknologiaa käyttäen yksityiskohtaisesti Titanicin eri vaiheet rakentamisesta traagiseen uppoamiseen. Loppupäivä vapaata aikaa Belfastissa.

21.10. Lauantai | Kokopäiväretki Antrimin rannikolle
Suuntaamme pohjoiseen luonnonkauniille Atrimin rannikolle. Ensin vierailemme The Old Bushmills Distillery –viskitislaamolla, jossa tutustumme Bushmills-viskin valmistukseen. Matka jatkuu Atrimin rannikon kuuluisimmalle luonnonnähtävyydelle Giant´s Causeway:lle.  Se on uskomaton luonnonmuodostelma erikoisia kuusikulmaisia basalttikiviä, joiden uskotaan jähmettyneen aikoinaan merenalaisen tulivuoren purkauksessa. Lounas päivän aikana, paluu illaksi Belfastiin.

22.10. Sunnuntai | Malahiden linna ja Howthin kalastajakylä
Paluu Pohjois-Irlannista vihreitä maisemia ihaillen takaisin Irlannin puolelle. Matkan varrella vierailemme vielä viehättävässä Malahiden linnassa ja Howthin kalastajakylässä.
Malahide Castle linnaa asutti 800 vuoden ajan Talbotin aatelissuku. Linnassa on upeita, eri aikakausilta olevia huoneita. Tämän jälkeen tutustumme Howthin kalastajakylään, jonka viikingit aikoinaan perustivat. Nautimme lounaan ja matkaamme lentokentälle. Paluulento Dublinista Helsinkiin klo 18.10–23.10.

Hinnat perustuvat huhtikuussa 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää minimiryhmäkokoa 20.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla
Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard) kokonaan rastittamalla kohta maksun yhteydessä tai vain ennakkomaksu, jolloin verkkokaupasta tulostuu loppulasku pankkisiirtona.

Sähköpostitse/puhelimitse tehdyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa tai MasterCard), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas on saanut tiedot matkan varauksen yhteydessä.

Kohokohdat
  • Guinnessin olutpanimo Dublin
  • Trinity College yliopiston vanha kirjasto
  • Belfast
  • Titanic Belfast näyttely
  • Atrimin rannikko
  • The Old Bushmills Distillery
  • Giant's Causeway
  • Malahiden linna
  • Howthin kalastajakylä
Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Dublin ja Belfast

18.–22.10.

1295 €

Kaksi erilaista Irlantia, Dublin ja Belfast

Irlanti on täynnä luonnon kauneutta, historiaa ja poliittisia tilanteita. Suomalaisen oppaan johdolla tutustumme iloiseen Dubliniin ja mielenkiintoiseen Belfastiin, jonka levoton lähihistoria muistetaan hyvin. Pohjois-Irlannin Atrimin rannikon maisemat lumoavat kauneudellaan ja interaktiivisessa Titanic Belfast-näyttelyssä koet uudenlaisen museokokemuksen. Upeat niittymäiset maisemat lampaineen, hurmaavat pikkukylät ja iloiset ihmiset jäävät taatusti mieleen.