Kontiki

Adventin aikaan Wien pukeutuu jouluiseen tunnelmaan ja kaupunki alkaa hehkumaan entisestään. Tervetuloa nauttimaan Wienin valtionoopperaan Salome -oopperasta sekä upeaan Musikvereinin konserttisaliin adventin ajan konsertista!

Matkaohjelma
25.11. lauantai | Wienin kaupunki ja Salome -ooppera

Aikainen aamulähtö Finnairin suoralla lennolla Wieniin, jonne saavutaan klo 10. Vastassa suomenkielinen opas ja lähtö opastetulle kaupunkikiertoajelulle. Aloitamme kierroksen bussilla, kierrämme mm. UNO-city, Ringstrasse sekä Hundertwasserhausiin, jossa pidetään pieni kuvaustauko Hundertwasserhausiin (asuinrakennus, taustakuvassa) ei pääse sisälle, mutta rakennus on erikoinen ulkopäinkin. Käymme Hundertwasser museossa sisällä ja jatkamme kävelykierrosta noin 1,5h, bussit eivät voi ajaa keskustan alueella. Kierroksen jälkeen nautitaan tervetulolounas SKY Café -ravintolassa, josta on hienot näkymät Wienin kaupungin ylle.

Illalla oopperaesitys Wiener Staatoperassa: Salome
Salome on Oscar Wilden näytelmään pohjautuva Richard Straussin yksinäytöksinen ooppera. Aihe pohjautuu Raamattuun ja itse kehystarina Matteuksen ja Markuksen evankeliumeissa kerrottuun Johannes Kastajan teloitukseen.

Sunnuntai 26.11. Wiener Musikvereinissa konsertti
Aamiaisen jälkeen on omaa aikaa vierailla kaupungin monissa kohteissa. Illalliselle käymme yhdessä Restaurant Brezigwölb tunnelmallisessa wieniläisessä ravintolassa nauttimassa 3-ruokalajin illallisen ruokajuomineen.

Illan konserttiesitys Wiener Musikverein: Tonkünstler-Orchester Niederösterreich, Michel Schonwandt | Dvorák, Nielsen

Maanantai 27.11. Schloss Schönbrunn ja kotiin paluu
Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan oppaan johdolla Schönbrunnin linnaan, jossa Habsburgien keisariperhe asui aina kesäaikaan huhtikuusta-lokakuuhun. Näemme mm. Keisari Franz Josephin ja hänen puolisonsa Keisarinna Elisabethin, eli Sisin aikaisia huoneita. Kierroksen loppupuolella näemme myös 1750-luvulta peräisin olevia Keisarinna Maria Theresian aikaisia rokokoo tyylisiä huoneita, mm. linnan upean suuren juhlasalin. Linnakierroksen jälkeen nautitaan lounas paikallisessa Gasthausissa. Retki päättyy lentokentälle, josta Finnairin iltavuorolla palataan kotiin.

Lennot
25.11. AY1417 Helsinki – Wien     0830-1000
27.11. AY1476 Wien – Helsinki     1915-2245

Majoitus : Hotel Wandl ***+
Hotel Wandl sijaitsee Wienin keskustassa lähellä Pyhän Tapanin tuomiokirkkoa sekä kävelymatkan päässä Kärntner Strasse -ostoskadulta. Hotellilta on n. 1 km Wiener Staatoperaan ja 1,3 km Wiener Musikvereinerille. Kaikissa huoneissa on puulattia kylpyhuone/WC, TV ja hiustenkuivaaja.

Maksuehto: Ennakkomaksu 350 € / hlö, eräpäivä viikon kuluessa varauksesta. Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Matkavakuutus: Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen pe-ruutusturvan.

Hinnat perustuvat 26.5.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 14 hengen osallistujamäärään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kohokohdat
  • Jouluinen Wien adventin aikaan
  • Wiener Staatoper: Salome
  • Wiener Musikverein: Tonkünstler-Orcherster Niederösterreich
  • Scloss Schönbrunn
Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Adventin Wien

25.-27.11.

1550 € / hlö

Adventin aikaan Wien pukeutuu jouluiseen tunnelmaan ja kaupunki alkaa hehkumaan entisestään. Tervetuloa nauttimaan Wienin valtionoopperaan Salome -oopperasta sekä upeaan Musikvereinin konserttisaliin adventin ajan konsertista!